Kontakt

Telefon: 0911-21 14 15

E-post: info@svetsprodukter.se

 

Sommartider 9/7-7/8

Måndag till fredag

07.00-17.00

 

Lördag

Stängt

 

Måndag till fredag

07.00-17.00

 

Lördag

10.00-14.00

ISO 14001  ISO 9001

Jobba hos oss

 

Just nu söker vi ett butiksbiträde.

 

Arbetsbeskrivning

Butiksbiträde innebär att man hjälper kunder, arbetar i kassan, packar in varor i butiken, prismärker varor, beställer varor, byter gas och gasol, med andra ord ett väldigt varierande jobb.

 

Vår största omsättning är på produkter mot industri, bygg och verkstad, så du bör ha ett intresse för denna typ av produkter. Under vår och sommar förekommer en hel del försäljning av säsongsrelaterade produkter tillhörande detta, t.ex. trädgårdsmaskiner, grillar, solceller och andra produkter för fritidshus och villa.

 

Jobbet avser en heltidstjänst och efter 6 månaders provanställning kan eventuellt fast anställning erbjudas.

 

 

Vem vi letar

Vi letar efter dig som är social, positiv, glad och arbetsam. Du trivs att arbeta i grupp, men jobbar även bra självständigt och tar egna initiativ. Du är intresserad av att lära dig produkterna du jobbar med och har gärna erfarenhet från liknande verksamhet och/eller verkstad, bygg eller industri.

 

Då det förekommer byten av gas och gasol samt försäljning av tillsatsmaterial för svets som är tungt, så ställer detta krav på att du har en god fysik.

 

Du har B-körkort, behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har god datorvana.

 

Vilka vi är

Vi är ett mindre företag på 10 anställda som bedriver försäljning mot industri, bygg, verkstad, privatpersoner samt jord- och skogsbruk. Vi är även delägare i en serviceverkstad med tre anställda som är auktoriserade på de flesta elverktyg och maskiner vi säljer. 

 

Skicka ansökan och ev. frågor om tjänsten till lars@svetsprodukter.se 

Intervjuer kommer att ske löpande.